Grøntsage muffins (Vegetable muffis)

 

blog 018

Dansk Version English Version

Jeg så denne opskrift på hjemmesiden: Brean and oil. Det var en rigtig god inspiration for i dags aftensmad.

Jeg har lavet noget ændringer. Jeg lavede halv portion, da vi kun er 2 voksen her i huset. Det blev til 9 mellem muffins.

Ingredienser:

For muffins:
125 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g ost (jeg brugte mozzarella)
1 æg
30 ml. oliven olie
25 g mælk
salt og peper.

For grøntsager:
3 mellem gulerødder
50 g spinat
50 g majs
1 mellem grøn peber
salt og peber
Provence Herbs fra Santa Maria
1 tsk chili olie

Forvarm oven 180 degrees

For grøntsager

Skær dem I små stykker. Varm pande med olive oile . Når den er varm, tilsæt grøntsager og rør rundt. 
Tilsæt salt,peber, provence herbs og chili olie. Når der de er kogt, sæt dem til siden.

For muffins

Bland mel, bagepulver, salt og peber i en skål. I en anden skål blande ost, mælk, æg, og olivien olie. Når alt er blandt, mix de tørre ingredienser med de våde. Tilsæt sammen med grøntsager.

Fyld dem i muffins forme og bag dem for 20 minutter. Vent 10 minutterfor at tage dem ud af oven.

Nyd dem!!

I came across this website: Bread and oil. It was such an inspiration for todays meal.

I of course made some changes, I did half of the recipe, because we are just 2 adults here, so it came out 9 medium muffins. 

Ingredients:

For the muffins:
125 gr flour
1 tsp. baking power
100 gr cheese (I used mozzarella)
1 egg
30 ml olive oil
25 gr milk
salt and pepper.

For the vegetables:
I used:
3 medium carrots
50 gr spinach
50 gr sweet corn
1 middle green pepper.
salt and pepper
Dry herbs ( I have the Herb Provence from Santa Maria)
1 tsp. chili oil

Preheat the oven 180 degrees.

For the vegetables:

Cut all in small pieces. Heat the pan with olive oil. Once warm put the vegetables in and stir them. Add salt, pepper, dry herbs and chili oil. Once cook, save aside.

For the muffins:
Mix flour, baking power, salt and pepper in a bowl. In another bowl, mix chesse, milk, egg and olive oil. Once all mix, pour the liquid ingredients with the dry. Add the vegetables . Mix all together.
Pour them in muffins molds and bake them for about 20 min.  Wait 10 min before taking them out of the oven.

Enjoy!!

2 thoughts on “Grøntsage muffins (Vegetable muffis)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: