Sweet sweet almonds

 

blog 001

Dansk Version English Version
I går havde jeg min mødre gruppe her hos mig. Så derfor gik jeg og tænkte hele sidste uge over, hvad jeg ville lave til dem. Til sidst besluttede jeg mig for at lave denne opskrift som du kan se her: Glorious treats

Sandheden er, at de kom ud lækre og som altid fuldte jeg ikke opskriften jijiji. Undskyld jeg ved det, jeg er en køkken rebel.

Her er opskrift og billeder så I kan se hvordan det gik.

Hav en god dag!!

Ingredienser:

1/2 kop smør
1/2 kop brun sukker
1/2 tsk. salt
1 1/2 kop mel
1 dåse kondenseret mælk
300 gr. kokosmel
1 tsk vanillie
1 kop mandler flader
200 gr. semi sød chokolade.

Instruktioner:

Rist mandlerne ved at sprede dem i et tyndt lag på en bageplade og bag dem ved 170 C i 5-7 minutter. De bør være lidt lys gylden brun.

Beklæd en 22 cm x 35 bradepande med bagepapir. Lad det hænge ud over kanten (for nemt at tage kagen ud igen).

Bunden:
Med en mixer, bland smør og sukker indtil glat og fuldt kombineret. Tilsæt mel og salt, og pisk let, indtil næsten indarbejdet. Tilsæt 1 kop afkølet ristede mandler, og pisk indtil det lige er samlet.
Tryk skorpen ind i bunden af ​​den forberedte bradepande.
Bage 5-6 minutter i en forvarmet ovn ved 170 c.

Kokos fyld:
I en skål bland den søde kondenseret mælk, kokos og vanille. Hæld blandingen på bunden, spredes forsigtigt, så du ikke ødelægger bunden.
Bages i 20 minutter, indtil kokos er dejlig gylden brun.

Smelt chokoladen, og sprede den smeltede chokolade over den bagte kokos.
Drys de resterende 1/2 kop ristede mandler på toppen af chokoladen.

Lad dem afkøle i en time, og skære dem i firkanter.

Nyd dem!

Yesterday I had my group of moms at home. So all last week I was thinking what to make to them. In the end I decided on a recipe from here: Glorious treats.

The truth is that they came out delicious and as always I did not not follow the recipe jijiji. Sorry I know I’m a kitchen rebel.

Here I share the recipe and photos so you can see how they look.

Happy day!

Ingredients

1/2 cup (1 stick) unsalted butter, at room temperature
1/2 cup  brown sugar
1/2 teaspoon salt
1 1/2 cups flour
1 can sweetened condensed milk
300 gr bag sweetened, shredded coconut
1 teaspoon vanilla extract
1  cup sliced almonds
200 gr. bittersweet chocolate

Directions:

Toast the almonds by spreading them in a thin layer on a baking sheet and baking at 270 c for 5-7 minutes.  They should be a light golden brown.

Line a 22 cm x 35 baking pan with foil that hangs over the edge (for easy removal).

Make the crust:
With a mixer,  blend the butter and sugar until smooth and fully combined. Add flour and salt, and blend lightly until almost incorporated. Add 1 cup of cooled, toasted almonds, and blend until just combined.
Press crust into the bottom of the prepared pan.
Bake 5-6 minutes in a pre-heated oven at 270 c.

Coconut filling:
In a bowl, mix the sweetened condensed milk, coconut and vanilla. Spoon the mixture onto the crust, spreading gently, so you don’t disturb the crust.
Bake for 20 minutes, until the coconut is a nice golden brown.

Melt the chocolate, spread the melted chocolate over the baked coconut bars.

Sprinkle the remaining 1/2 cup toasted almonds on top chocolate.

Let them cool for an hour, and cut into rectangles.

Enjoy them!

blog 002

 

blog 004

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: